Neler yeni

Compal ASL50 LA-C921P Rev 1.0 Bios

Compal ASL50 LA-C921P Rev 1.0 Bios

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Merhabalar

HP 250 G4
SN: CND6172CWZ
ASL50 LA-C921P REV 1.0

Bu cihaz için IO yazılımına ihtiyacım vardır. Eski yedeğimi paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• yedek IO.zip
    61.9 KB · Görüntüleme: 1
Merhabalar

HP 250 G4
SN: CND6172CWZ
ASL50 LA-C921P REV 1.0

Bu cihaz için IO yazılımına ihtiyacım vardır. Eski yedeğimi paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler

Orjinal bios yedeğiniz varsa paylaşırmısınız ? Ayrıca seri nodan eminmisiniz ?

Seri numaran eminim ama benim aldığım BIOS la oynanmış olabilir yine de paylaşıyorum

Paylaştığınız biosa göre pc bid numarası 08135 olarak gözüküyor. Buna istinaden orjinal güncellemeden bios ve io dosyanızı çıkartıp ekte paylaştım.

Kolaylıklar...

Ekli dosyalar

• 08135_ENE_BIOS_Firmware_.rar
    5 MB · Görüntüleme: 2
Paylaştığınız biosa göre pc bid numarası 08135 olarak gözüküyor. Buna istinaden orjinal güncellemeden bios ve io dosyanızı çıkartıp ekte paylaştım.

Kolaylıklar...
Paylaştığınız BIOS ve IO yu yazdım fakat şarj ışığı şuanda hiç yanmıyor. Daha öncesinde şarj ışığı yanıyordu sadece tetik almıyordu kartı kontrol ettiğimizde 3-5v un IO dan gelen 3.2 V tetik voltajı gelmiyordu. paylaştığınız dosyaları atınca IO dan gelecek olan tetik voltajı geldi şarj ışığı söndü tetik voltajı olmasına rağmen 3-5 voltajı yinede oluşmuyor 3-5v entegresinin sağlamını tedarik edip tekrardan deneyeceğim sonucu bildiririm.

Emeğiniz için teşekkür ederim Kolaylıklar gelsin

Kolaylıklar...
Entegrenin yenisini tedarik ettim fakat sonuç yine aynı farklı bir IO yazılımı varmıdır deneyebileceğimiz