Neler yeni

M70q 11e8 IQ4X0IL1 nm-c621 v1.0 Bios İsteği

existyle

New member
Merhaba M70q 11e8 IQ4X0IL1 nm-c621 v1.0 model bir cihazımız var yurt dışından geldi cihaz i5 10. Nesil 16 gb ram 256 ssd fakat bios u chromium şeklinde ve kilitlenmiş deneme yaparken su an susmus duruma geldi .

Bu anakart modeli için bios u olan var mıdır ,

Merhaba M70q 11e8 IQ4X0IL1 nm-c621 v1.0 model bir cihazımız var yurt dışından geldi cihaz i5 10. Nesil 16 gb ram 256 ssd fakat bios u chromium şeklinde ve kilitlenmiş deneme yaparken su an susmus duruma geldi .

3 bios bulunmakta olup sadece chromium sistem açar, windows açmaz..! Amazon ürünü bir cihazdır. 3 biosu da programlayınız... aşağıda ki ek'te çalıştığına dair resim bırakıyorum. @gobrasoft ortak çalışmadır. Ayrıca ilk'ten yazdığınız chip'ler firma tarafından kitlenmiş olabilir bios chip'lerinin aynılarını takarak değiştirmeniz gerekebilir.
İyi forumlar...
İlgili Vinafix konusu:
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

Ekli dosyalar

• photo_2022-02-10_09-45-48.jpg
    photo_2022-02-10_09-45-48.jpg
    104.5 KB · Görüntüleme: 17
  • Work it clean %100.zip
    9.9 MB · Görüntüleme: 27
  • WhatsApp Görsel 2024-01-14 saat 00.14.37_7a2ccaa8.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-14 saat 00.14.37_7a2ccaa8.jpg
    71.3 KB · Görüntüleme: 11
Moderatör tarafında düzenlendi:

Lütfen açtığımız başlıklarda isteğimizi kısaca belirtmeye çalışalım Örneğin : "M70q 11e8 IQ4X0IL1 nm-c621 v1.0 Bios İsteği" gibi.

Başlık düzenlenmiştir.

Ustam , bizim arkadaslar yanlıslıkla KBC - tetik entegresinide silmişler . Bunun yazılımıda bulunur mu ? Konum olarak wifi kartının yanında bulunuyormuş. Desteğini rica ederiz
Profilinizi güncelleyin avatar dahil herşeyinizi eksiksiz yardımcı olalım...

ustam ben denedim cok garip 16 mb olanda 8 mb olanda hata veriyor entegre sipariş ettim gelmesini bekliyorum yazılımı yazamadığım için henüz çözüme ulaşamadım

ama bendeki de chromium o sebeple istedim. muhtemel çalışır diye düşünüyorum

ustam ben denedim cok garip 16 mb olanda 8 mb olanda hata veriyor entegre sipariş ettim gelmesini bekliyorum yazılımı yazamadığım için henüz çözüme ulaşamadım

ama bendeki de chromium o sebeple istedim. muhtemel çalışır diye düşünüyorum
durum nedir hocam var mı gelişme aynı cihaz bende de var cip sipariş ettim daha gelmedi .

Amazon bios u yazdığım da cihaz açılıyor.
Diğer biosu yazdığımda tetik alıyor devamı gelmiyor sürekli kapatıyor açıyor çözemedim çalışmadı

çok teşekkürler peki hocam chromium imajı nasıl oluşturuyoruz ?
ALTYAZIDAN TÜRKÇE YE ÇEVİRİNİZ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Moderatör tarafında düzenlendi: