6-71-n5500-d02a N55RCMB-0D Bios lazım paylaşşr mısınız ?

hocam malesef 0.19 amperde kalıyor elinde başka varmı ?Üstad 2 adet bios dosyası var içinde deneyip bilgi verirmisin ?
Link : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hocam malesef 0.19 amperde kalıyor elinde başka varmı ?
buyurun ustam.Cihaz monster ise etiket seri no olan kısmın resmini paylaşırmısınız ?
buyurun ustam.
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
merhaba evet turkeyfix de paylaşım yaptım dogru benim ustam.Turkeyfix de bios dosyasını isteyen sizmiydiniz. Şayet konuyu açan sizseniz orada bios dosyasını paylaştım. Bugün konuya cevap yazdım. Kontrol etmenizi öneririm.
Ayrıca buraya da ekliyorum. Orjinal bios dosyasından çıakrtıldı. Öncelikle paylaştığım biosu kendi ec niz ile deneyin. Sonuç alamazsanız benim aşağıda paylaştığım bios ve ec yi birlikte yazarak deneyin.
Kolaylıklar.
Bios:Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
128kb Ec:Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
merhaba evet turkeyfix de paylaşım yaptım dogru benim ustam.
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler.
ma yükseldi 0.19 du önceden şimdi 2.0 ma oldu fakat bu seferde ekrana görüntü atmıyor.
resimi yükledim.
bu arada monsterden bios aldım bu bios ile yazma yapabilirmiyiz linki aşagıya bırakıyorum ?
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
kusura bakmayın sizleri rahatsız ediyorum.Ekteki biosu size daha önce gönderdiğim 128kb ec ile birlikte yazın.
Link:Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
Birlikte yazın derken paylaştığım biosu bios chipine ec yi de ec ye yazın demek. Ya e ec ile biosu birlikte yazın. Paylaşılan bioslar hep aynı görüntü vermiyor ise başka bir sorun olabilir.kusura bakmayın sizleri rahatsız ediyorum.
biosu ec ile birlikte nasıl yazıcam tam olarak anlıyamadım ?
dediginiz gibi yaptım. malesef görüntü gelmedi. biz bu cihazın chipsetini degiştirdik. chipseten olabilirmi sizce ?Birlikte yazın derken paylaştığım biosu bios chipine ec yi de ec ye yazın demek. Ya e ec ile biosu birlikte yazın. Paylaşılan bioslar hep aynı görüntü vermiyor ise başka bir sorun olabilir.
ustam senin işletmen varmı sana bi göndersem baksan ?Muhtemelen öyle gözüküyor. Hariciyi kontrol ettiniz mi görüntü var mı? Uma deneyin dicem ama sanırım uma dönen bir kart değil.
Üstadım @Kurucu ile iletişime geçin lütfen. Gökhan usta size yardımcı olur.ustam senin işletmen varmı sana bi göndersem baksan ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.