Neler yeni

asus x555bp klavye

Yigit Bilgisayar

New member
klavye bios ekranında sorunsuz açılışıyor tüm komutarı windows açıldıgında çanyok
sistem kurulup denendi.
daha önçe karşılaşıp cözen arkadaşlardan veye bilgisi olanlardan tavsiyler bekliyorum
şimdiden teşekkürler

klavye bios ekranında sorunsuz açılışıyor tüm komutarı windows açıldıgında çanyok
sistem kurulup denendi.
daha önçe karşılaşıp cözen arkadaşlardan veye bilgisi olanlardan tavsiyler bekliyorum
şimdiden teşekkürler
Bios kaynaklı yüzde 99 tam anakart kodu nedir ?

Bıosla sorununuz çözüldü mü?
üstadım kusura bakma 2 gündür çalışamadı
üzerindeki bios çipi 25q64fwsIq-1720 çip okuyor yazma yapmıyot
onun yerine 25q64fwsIq-1440 taktım hemsizin gönderdiniz yazılımla hemde kendi yedğini yükledimdede tetil almıyor
bios yedeğinide ekledim
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

onun yerine 25q64fwsIq-1440 taktım hemsizin gönderdiniz yazılımla hemde kendi yedğini yükledimdede tetil almıyor
bios yedeğinide ekledim
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.
Cihaz üzerindeki ekran kartı 216-0867071 mi yoksa 216-0864032 mi ? Ayrıca E2-9010 işlemci mi yoksa A9-9410 işlemci mi ?

bios yedeğinide ekledim

Üstadım tetik almaması önceden kendi çipi ile çalıştığına göre yine taktığınız çipte sorun olabileceğine işaret ediyor. Eski çipi tekrar yerine taktığınızda cihaz tetik alıyor mu tekrar ? Çünkü sondaki kodların bir önemi yok çipler aynı. Eski yedeğiniz ile tetik alması gerekiyor.

üstadım 3 nolu olan çalıştırdı eski bios çipiyle klavyede çalıştı yeni bios çipini çalıştırmıyor ne alaka anlamadım :(( üzerindeki çip doğlumada ata veriyor du yazma yaptı çiplerin kodlarınıda yaşmıştım ilgin alakan için çok sağol üstat

AMD VE İNTEL OLARAK İKİ MODELİ VAR HANGİSİ İSE ONU DENE BUNLAR KESİN DENENMİŞ ÇALIŞANLARDIR.

Ekli dosyalar

• ASUS_X555QG.304.bin.zip
    2.9 MB · Görüntüleme: 0
  • Asus_x555qg_rev_2.0_AMD.BIN.zip
    3 MB · Görüntüleme: 4
üstadım multi kontrolude değiştirdim olmadı sorun işlemçideymi flakla ısıtma yolunu yaptım düzeldi geçici bi çözüm ama :(