Neler yeni

Bga cihazi yardim

edremitteknik

New member
Arkdaşlar herkese iyi günler dilerim ben yaklaşık 7 yıldır bilgisayar teknisyeni olarak iş yapıyorum.
Yaklaşık 6 yılımı boşuna harcamışım diyebilirim son 1 yıldır notebook tamir elektronik tamir işlerine yoğunlaştırdım şimdide
ekran kartı işlemlerimi sürekli istanbula gönderiyorum neden kendim yapmıyayım dedim.Bana bir bga cihazı lazım uygun fiyata 10 15 bin lira veremem
elinde 2. el olan temiz veya bana önerebileceginiz bir bga cihazı varmıdır.
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

veya
Linkleri görebilmek için VİP üyelik satın almanız gerekir. Lütfen üyelik satın almak için Üyelik Hakkında Genel Bilgilendirme konu başlığını kontrol edin.

önerirmisiniz düşüncelerinizi bekliyorum teşekkür ediyorum.

bu linkte verdiklerinizin sicak hava istasyonlarindan hiç bir farki yok 5000 tl felan sahibinden bula ikanız vardıye biliyorum veahuta letgoya bakabilirsiniz

Baktım sahibinden letgoya ama hiç bulamadım forumda kimsede yok mu veya önericeginiz bişey ?

Usta 2. Linkte gönderdiğin Cihaz (Yihua 1000B Infrared) baya işlevsel birşey. İşini görür diye düşünüyorum. Bu modeli daha ucuz bir fiyata nereden bulabilirsin bilmiyorum. Ama bulabilirsen alabilirsin. İş görür.

zamanızı boşa harcamadınız..
her gün yeni bir tecrubedir. bga almak la bitmez ki, iş ayrıca..

bir sürü yan ürünleri var
stencil
kurşunlu kuruşsuz toplar
farklı mikronlar
farklı temizleme sıvıları
farklı cımbızlar
farklı sıvı krem lehimler
farklı nuzzle başlıjklar..

tabi en önemlisi acaba kesin chip mi...

vs

Boşa harcadım derken elektronik kısımda normal tüm işleri tabi ki öğreniyorum tecrübe ediliyor ve tabiki bga cihazıyla iş bitmiyor ama bi şekilde başlamak lazım.