Neler yeni

Casper X500 6-71-NL4L0-D02 NL40LUMB-0D 6-77-NL50LU0A-N02-7B#1C Bios ve KBC Lazım

Konudaki biosu sonradan değiştim. Outimage.bin isimli dosyayı tekrar indirip yine yazmayı denermisiniz. Yazması gerekir. Sadece clean me yapıldı. Şayet yine yazmaz ise malesef yapacak bişey kalmıyor.
Screenshot_1.jpg

Maalesef üstadım tekrar dosyayı indirmeme rağmen sonuç değişmedi. Hakkını helal et, çok uğraştın. Artık iade için sabah cihazı geri toparlarım artık.
dipnot: önceki biosları yazınca, yazma işlemini sorunsuz bitiriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 659

Maalesef üstadım tekrar dosyayı indirmeme rağmen sonuç değişmedi. Hakkını helal et, çok uğraştın. Artık iade için sabah cihazı geri toparlarım artık.
dipnot: önceki biosları yazınca, yazma işlemini sorunsuz bitiriyor.

Evet maalesef bazen bios sorunu olmayıp ve çözümü olmayabiliyor. Ne demek bizim işimiz bu ustam. Anakart ta sorun olmadığında bazen nadir de olsa bios veya ec çipinde sorun olabiliyor. Yardımcı olamadığımız için bizde üzgünüz. Kolaylıklar dilerim.

Evet öncekileri sorunsuz yazdığı için aslında bunu da yazması gerekiyor. Çünkü tek değişik işlem biosa clean yapılması. Bende karşılaşmadım böyle bir durum ile. Bazen değişik yazılım ile denemek çözüm olabiliyor.